+420 774 520 130 / info@cyklokomponenty.cz

Po-Čt: 1030-1530 / Pá: 1030-1400  (nebo individuálně) / +420 774 520 130

Váš košík obsahuje0 položek
V celkové hodnotě0,- Kč
Při platbě převodem0,- Kč

Objednat | Registrace | Přihlásit se |

Ochrana osobních údajů

Hlavní stránka / Ochrana osobních údajů

Víme, že partnerství je založené na důvěře a podle toho zacházíme s osobními údaji našich partnerů. Vy jste našimi partnery.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. E-shop veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá provozovatel e-shopu s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Data jsou uchovávána na zálohovaných serverech, které nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob. Provozovatel e-shopu je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněn využít, za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů, získaných v souvislosti se svojí činností, použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat a zůstávají pouze v účetnictví firmy.

cyklokomponenty.cz

edia.net s.r.o.

Cejl 82/58
602 00 Brno - Zábrdovice

Výdejní místo
Po-Čt 1100-1530, Pá 1100-1400
Hlavní třída 1024/53
70800 Ostrava - Poruba


tel.: +420 774 520 130
e-mail: info@cyklokomponenty.cz


IČ: 03917002
DIČ: CZ03917002


ICQ: 233-309-913

Provozovatelem internetového obchodu je edia.net s.r.o., IČ 03917002, zapsaná pod spisovou značkou C 86873 u Krajského soudu v Brně.

Všechny akce platí do odvolání nebo do vyprodání zásob a všechny obrázky u produktů jsou pouze ilustrativní. Kopírovat jakékoliv obrázky, zvukové stopy, videa, texty nebo jejich části bez písemného svolení provozovatele stránek, je přísně zakázáno.